VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR!

VATTACUKOR GÉP ÉS POPCORN GÉP NAGYKERESKEDELEM! Pavilon Sátor 2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5m Színek: Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga. Sátrainkra 3év szavatosság.

Hitelek
-LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ HITELIGÉNYEK:

# Új ingatlan vásárlás;
# Használt ingatlan vásárlás;
# Meglévő hitel kiváltása;
# Hitelek építésre, bővítésre, korszerűsítésre új és használ lakás vásárlására;
# Szabad felhasználású hitelek;
# Ingatlanfedezet nélküli személyi hitelek;
# Forint, CHF, EUR alapú hitelek;
# Fészekrakó program - akár minimálbértől is;
# Lakástakarék Pénztárral(LTP)-Lakáskasszával(FUNDAMENTA) kombinált hitelek - akár 20%-kal alacsonyabb törlesztőrészlettel;
# Tisztán fedezetalapú , jövedelemvizsgálat nélküli hitelkonstrukciók - a Forg.érték 70%-ig;
# Köztisztviselői és közalkalmazotti hitelek;
# Hitelek BAR (KHR)-ben(AKTÍVAN-PASSZIVAN)szerepelő ügyfeleknek;
# Jelzáloghitelek - kiváltása;
# Adósságrendező hitelek,(pl.APEH végrehajtás; Adótartozás; Magánhitel...stb)

ÚJ TERMÉK A KÖLTÖZÉSI HITEL!
Ezen termékünket azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik még nem tudták eladni régi ingatlanukat de az újat már szeretnék megvásárolni, így "áthidaló" kölcsön formájában régi lakásuk terhére hitelt tudnak felvenni.
 
Lakáshitel
LAKÁSHITELT, vagy LAKÁS CÉLÚ HITELT az alábbi célokra lehet igénybe venni:

- lakásvásárlás, családi ház(rész) vásárlása
- tulajdonjog kivásárlása (pl. válás esetén)
- házépítés, építtetés - építési hitel
- lakásbővítés, lakásfelújítás, lakáskorszerűsítés - építési hitel.
 
Jelzáloghitel
Az általunk nyújtott jelzáloghitelek fő jellemzői a következők:

* Vállalkozásunk mind magánszemélyek, mind pedig cégek, vállalkozások számára kínál finanszírozási megoldásokat ingatlanfedezet mellett. Cégek, vállalkozások hitelezése esetén Társaságunk Lízing finanszírozást tud biztosítani, melynek konstrukciója megegyezik a lakossági hitelekkel.

* Nem vizsgáljuk ügyfeleink jövedelmi helyzetét. Vállalatok esetében nullás APEH és VPOP igazolás szükséges, valamint az, hogy a cég saját tőkéje ne legyen negatív, magánszemély esetén csak saját nyilatkozat szükséges.

* A fedezetül kínált ingatlannak meghatározott értékbecslők által meghatározott piaci értéke jelenti a folyósítható hitel alapját. Ennek ellenére fontos kiemelni, hogy a folyósítható hitel mértéke egy maximálisan adható összeg, mely � a normál banki gyakorlatnak megfelelően � nem garantált: az ingatlan jellegétől és elhelyezkedésétől függően akár jelentős mértékben is csökkenhet.

* Rugalmas és gyors hitelhez jutást biztosítunk egy hét-től, három héten belüli hitelbírálattal és szerződéskötéssel. Az egy-három hét attól az időponttól számít, amikor a Hitelkérelem és az abban megkívánt dokumentumok hiánytalanul beadásra kerültek, az értékbecslés rendelkezésünkre áll.

* Maximálisan adható hitel, értékbecslésben meghatározott piaci értéket alapul véve:
- Budapesti kiemelt forgalmú ingatlanoknál 70%,
- Budapest agglomeráció 60%,
- Megyeszékhelyek: 55%,
- További települések 45%, minimálisan 40%.
 
Hitelkiváltás
 
Hiteltanácsadás, Hitelügyintézés
� A hitelezés folyamatának menedzselése az első ügyféltárgyalástól a folyósításig!
� Ügyfelek teljes körű tájékoztatása a személyre szabott hitellehetőségekről!
� Az ügyfél számára legmegfelelőbb hitel kiválasztása és a hitelkérelem benyújtása!
� Folyamatos közvetítői kapcsolattartás az ügyfelekkel és a bankokkal!
� Folyósítás menedzselése, ügyfél-elégedettség nyomon követése!
� A hitelekhez kapcsolódó hitelfedezeti biztosítások megkötése, meglévő biztosításainak átvizsgálása, termékoptimalizálása!
� Ügyfél Képviselet a biztosító társaságokkal szemben!
� Jogi segítségnyújtás!
 
Építési hitel
ÉPÍTÉSI HITELNEK nevezzük azokat a lakáshiteleket, amelyek célja nem egy lakás megvásárlása, hanem ház vagy házrész építése, bővítése, felújítása vagy korszerűsítése.
Tehát ezek a hitelek is lakáshitelek, pontosabban lakás célú hitelek, amiből következik, hogy a kamatozásuk azonos (a kamattámogatott hitelek eltűnése óta).
 
Életbiztosítás
ÉLETBIZTOSÍTÁS, MINT BEFEKTETÉS!

ÉLETBIZTOSÍTÁSOK MÓDOZATAI:

Minden, amit az életbiztosításról tudni kell!

KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS:


A szerződő díjfizetése ellenében a biztosító a szerződésben rögzített feltételekkel - vállalja, hogy a biztosítás hatálya alatt, a biztosított halála esetén a mindenkori biztosítási összeget, a szerződés kedvezményezettjének (kedvezményezett hiányában a törvényes örökösnek, ill. bemutatóra szóló kedvezményezettség esetén a kötvényt bemutató személynek) kifizeti. A biztosítási esemény bekövetkeztével a szerződés megszűnik. Ha a tartam lejártakor él a biztosított, akkor a biztosítás kifizetés nélkül szűnik meg.
A módozatnak a lényege, hogy kis díjért cserébe a legszükségesebb pillanatban nyújt egyszeri segítséget a hátramaradók számára.
A biztosítás díja alapvetően a biztosított korától, a választott biztosítási összegtől valamint a szerződés időtartamától függ (bizonyos esetekben, a veszélyes foglakozást vagy sporttevékenységet végzőknél a díjat ez is befolyásolhatja). A kockázati életbiztosítás, mint főbiztosítás mellé számos kiegészítő szolgáltatás köthető (pl. kiegészítő biztosítás baleseti rokkantság esetére), melyekkel komplex biztosítási fedezet érhető el.

ELÉRÉSI ÉLETBIZTOSÍTÁS:

A szerződő díjfizetése ellenében a biztosító a szerződésben rögzített feltételekkel - vállalja, hogy amennyiben a biztosított a szerződésben meghatározott időszak végén életben van, úgy a szerződésben rögzített biztosítási összeget kifizeti a biztosított vagy az általa meghatározott kedvezményezett részére.
Ha a biztosított a szerződésben meghatározott időpont előtt meghal, a biztosítás az addig befizetett díjak kifizetésével megszűnik. Ennél a módozatnál a biztosítás megtakarítási funkciója dominál, ezért külön ajánljuk azon Ügyfeleinknek, akik nyugdíjkiegészítő biztosítást kívánnak kötni.
Az elérési életbiztosításhoz is különböző kiegészítő kockázat köthető. A biztosítás jellege miatt különösen ajánljuk, a kiegészítő kockázati életbiztosítást.

VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS:


Vegyes mivel ötvözi a kockázati ésa tisztán elérési életbiztosítás szolgáltatásait. Ennek értelmében a biztosító kifizeti a szerződésben meghatározott biztosítási összeget a biztosított tartamon belüli halála esetén (ebben az esetben a szerződés megszűnik a biztosítási összeg kifizetésével), vagy a biztosítási időszak végén, amennyiben a biztosított életben van.
A vegyes életbiztosítás mellé is ajánljuk - a még teljesebb szolgáltatás elérése érdekében a kiegészítő biztosítási szolgáltatások választását.

KÖTÖTT IDŐPONTRA SZÓLÓ (TERME FIX)életbiztosítás:

A szerződő díjfizetése ellenében a biztosító vállalja, hogy a szerződésben rögzített időtartam lejártával mindenképpen kifizeti a mindenkori biztosítási összeget. Amennyiben a ?kötött? időpontban a biztosított életben van, a biztosító számára vagy az általa megnevezett kedvezményezett részére szolgáltatja ki a biztosítási összeget. A biztosított tartamon belüli halála esetén, a biztosító a �kötött" időpont végéig a biztosított helyett átvállalja a díjfizetést és a tartam végén a kedvezményezett (bemutatóra szóló kötvény esetén a kötvényt bemutató személy) részére fizeti ki a teljes biztosítási összeget.
A kötött időpontú életbiztosítással az előre látható, megjósolható időpontban jelentkező események finanszírozásához szükséges tőke felhalmozásáról gondoskodhatunk, például a gyermek tanítási költségeinek fedezéséről.

Befektetéshez kötött életbiztosítás
:
Az életbiztosítási termékek új generációja, a vegyes életbiztosítások által nyújtott szolgáltatásokat ötvözi egy befektetési alap kínálta lehetőségekkel. A szerződő által befizetett díjakat a biztosító a szerződő által kiválasztott befektetési alapokba fekteti, a lejáratkori kifizetés mértékét ezen alapok hozama határozza meg. A szerződő a tartam során igény szerint átirányíthatja megtakarítását a felkínált alapok között. Ennek a módozatnak nagy előnye a rugalmasság és az elérhető, a klasszikus életbiztosításokénál magasabb hozam, ugyanakkor hátrányaként is ugyanezeket kell kiemelni, mivel a befektetési alapok szabad megválasztása, olykor a magasabb hozam érdekében komoly kockázatvállalást jelent. A klasszikus életbiztosításoknál, az ilyenfajta kockázat teljes mértékben kizárt, ugyanis a Biztosítási Törvény szigorúan és részletesen előírja a biztosítók számára, hogy miként fektethetik be az Ügyfelek által rájuk bízott pénzét.

Járadékbiztosítás
A szerződő előzetes díjfizetése ellenében, a biztosító vállalja, hogy szerződés feltételei szerint rendszeres időközönként pénzt folyósít a biztosított, vagy az általa megnevezett kedvezményezett részére.
A biztosítás szolgáltatása, azaz a járadék folyósítása a szerződő választása szerint történhet a biztosított élete végéig vagy egy előre rögzített időpontig (pl. a kedvezményezett 70 éves koráig) illetve egy meghatározott időtartamig (pl. 10 év).
A járadékbiztosítás, a díjfizetés szerint lehet folyamatos díjas vagy egyszeri díjas. Az Ügyfél választhat, hogy a járadék folyósítására alapot teremtő biztosítási díjat évek alatt (folyamatos díjfizetéssel) vagy egy nagyobb összeg (egyszeri) megfizetésével teljesíti.

Egész életre szóló (Whole Life) életbiztosítás

Az Whole Life biztosítás az Egyesült Államokban az egyik legnépszerűbb életbiztosítási módozat. A biztosítási szerződés tartama a biztosított hátralevő élete, a biztosító a kedvezményezett részére a teljes biztosítási összeget kifizeti a biztosított halálakor. A biztosítás a szerződő kérésére visszavásárolható, kölcsön vehető fel a terhére illetve díjmentesen leszállítható. Díjfizetése lehet folyamatos vagy egyszeri díjfizetésű.
 
Adósságrendező hitel
A hitelek és pénzpiac rohamos fejlődésével az új módozatok kínálta feltételek és lehetőségek mellett a "régi" hitelek feltételi már előnytelen, magasabb törlesztő részlettel bírnak. Ezért érdemes lehet elgondolkodni a meglévő hiteleinek a kiváltásán és így akár 50%-al lecsökkentheti a meglévő havi törlesztő részletét. Emellett meglévő személyi hitelét, járműhitelét, magas kamatozású forinthitelét kiválthatja, vagy akár több meglévő hiteltartozását egy kedvezőbb hitelre cserélheti, HITELEIT átválthatja!

Amikor Ön már nem képes egyedül megoldani a problémát, forduljon hozzánk. Munkatársaink elemzést készítenek, és előkészítik a megoldást. A legtöbb esetben sikerül a teljes adósságára az eddiginél jóval kedvezőbb megoldást találni!

FELVEHETŐ HITEL ÖSSZEG:
1 millió - 100.000.000 millió forint
Devizanem
Svájci Frank (CHF), Euró (EUR); FT alapú;
Futamidő
1-30 év
Kamat
2,00% (CHF alapú)
4,30% (EUR alapú)
4,50% (FT alapú)
Kamatperiódus
3 hónaptól 5éves kamatperiódusig.

(A táblázatban szereplő kondíciók partnereink hitelei közül, az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitelének kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljes körű. A táblázatban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).)

Mi az Adósságrendező hitel?


Az adósságendező hitel olyan hitel, melyből az ön korábbi hiteleit visszafizetheti egy újabb, azonban jelentősen kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitel felvételével. Ezzel a módszerrel önnek csökkennek havi kiadásai, több hiteltörlesztése helyett a továbbiakban csak egy hitel részleteit kell törlesztenie.
Hogyan lehetséges kedvezőbb feltételű hitelhez jutni?
Mivel a hitelpiaci versenynek és a banki termékfejlesztésnek köszönhetően a bankok hitelszolgáltatásai folyamatosan fejlődtek, ma már sokkal kedvezőbb feltételek mellett juthat hitelhez, mint amikor az kiváltani kívánt hitelét felvette.

Milyen esetben ajánlott az adósságrendező hitel?


Amennyiben túl magas törlesztő részleteket fizet, ha hosszabb futamidő alatt szeretné törleszteni hitelét, hogy ez által havi törlesztő részlete kisebb terhet jelentsen Önnek.

Forint alapú hitelei esetén feltétlenül megfontolandó az adósságrendező hitel igénybevétele, mivel ezen hitelek kamata akár 2-3-szorosa is lehet a jelenlegi jelzáloghitelek kamataihoz képest. 2003 előtt csak forint alapú hitelek voltak a magyar hitelpiacon, ezek mára jelentősen elavult � és így jelentősen drágább � hitelkonstrukciónak minősülnek.

Az adósságrendező hitel igénybevételének feltételei:


* Passzív BAR esetén legalább 6 hó passzivitás;
* Az elmúlt 3-6 hónapban meglévő hitele törlesztő részleteit határidőn belül fizette;
* Adósságrendező hitel esetén az ingatlan HB értékének maximum 90%-át érheti el az igényelt hitel.

Igényelhető-e az adósságrendező hitel könnyített konstrukcióval?
Igen, amennyiben az igénylő megfelel a hitelkövetelményeknek.

KÉRJEN HITELAJÁNLATOT AZ ALÁBBI HONLAPOK EGYIKÉRE TÖRTÉNŐ KATTINTÁSSAL:

Honlap:  www.bankbiztositas.eu

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 54
Heti: 384
Havi: 1 150
Össz.: 159 763

Látogatottság növelés
Oldal: HITELEK ÉLETBIZTOSÍTÁSOK ALKUSZI KÖZVETÍTÉSE!
VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR! - © 2008 - 2021 - vattacukor-best.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »