VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR!

VATTACUKOR GÉP ÉS POPCORN GÉP NAGYKERESKEDELEM! Pavilon Sátor 2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5m Színek: Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga. Sátrainkra 3év szavatosság.

ÁLLÁS : ÁLLÁSOK : ÁLLÁSKERESŐK : ÁLLÁSFIGYE

ÉRTÉKESÍTÉS SZERVEZŐ - TERÜLETI KÉPVISELŐ

HAVI JÖVEDELMI LEHETŐSÉG 150.000FT-tól!

Az AGMA Kft. Szegedi Területi Igazgatósága keres biztosításközvetítésben jártas üzletkötőket, vállalkozói - alvállalkozói formában!

Jövedelem:

 150.000Ft/hó-tól!

 

Feltétel: Egyetemi, Főiskolai végzettség, 2év biztosításban eltöltött gyakorlat, vagy érettségi és (OKJ) Hatósági bizonyítvány. 

Honlap: www.bankbiztositas.eu

M:+36702964404

Email: bankbiztositas@gmail.com 

 

Pézügyi és Biztosításközvetítésben jártas Tanácsadókat keresünk magas kereseti lehetőséggel!

PÉNZÜGYI /  ÁLLÁSOK BETÖLTÉSÉHEZ KERESÜNK TANÁCSADÓKAT Csongrád megye, de akár Magyarország TERÜLETÉRŐL BIZTOSÍTÁSI-HITELKÖZVETÍTŐ munkakörbe!

MEGLÉVŐ CÍMANYAG FELDOLGOZÁSSAL SEGÍTJÜK MUNKATÁRSAINK JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉGÉT!

ELŐNY - FELTÉTEL: BIZTOSÍTÁSI ÉS HITELKÖZVETÍTŐI, NETWORK MARKETINGBEN SZERZETT TAPASZTALAT, GYAKORLAT!


JÖVEDELEM - TELJESÍTMÉNYARÁNYOS - szerzési és fenntartási jutalékból áll, amely bár mekkora összegű lehet!ÚJ ÁLLÁSOK BETÖLTÉSÉHEZ KERESÜNK…

Biztosítási és pénzügyi tanácsadókat keres, pénzügyi vállalkozásunk!

Vállalkozásunk közvetítői szerződésben áll a hitelezésben - biztosításközvetítésben jártas pénzügyi vállalkozás(ok)al!

Gyakorlattal, végzettséggel garantáltan, a szakmában kiemelt egyedülállóan magas fizetésed lehet! Amennyiben más területen dolgozol ingyenesen átképzünk pénzügyi szakembernek!

Pár év alatt nyugdíjba mehetsz…!

Gyere hozzánk biztosítási és hiteltanácsadónak, évtizedek helyett dolgozz pár évet, és anyagi jólétben vonulj nyugdíjba. Ez nem valami üres marketingduma, hanem színtiszta valóság! Ha szeretnél többet megtudni munkahelyről, ahol ezt megteheted, gyere el Ingyenes bemutató-tájékoztató előadásunkra!Fontos!

Alább röviden összefoglaltuk a főbb tudnivalókat a feladatkörről, amivel kezdeni fogsz nálunk, ha a bemutató után úgy döntesz, hogy gyorsítósávban akarod kijárni az élet iskoláját…

Mit csinál egy hitel és biztosítási tanácsadó?


• Egy tanácsadó munkája a tanuló időszakban 4 részből áll (tanulóidőszak: 4-8 hét, ami alatt már pénzt keresel):
1. potenciális ügyfelek szerzése (listából telefonos időpont egyeztetés) - új potenciális igénylőket kutat fel, a vállalkozás kapcsolatrendszer kiaknázása, stb.)
2. időpont egyeztetés az igény felméréshez - az előző pont szerint felkutatott potenciális hiteligénylőket behívja irodánkba egy felmérésre, amit egy gyakorlott hiteltanácsadó vezet le
3. gyakorlaton való részvétel - tárgyalásokon vesz részt, mint tanuló, megfigyeli és elsajátítja a hitelszakma gyakorlati részét
4. elméleti tananyag elsajátítása - szabadidejében tanulja az elméleti anyagokat, amiből később vizsgázik

Amikor egy hiteltanácsadó gyakorlottá válik (a tanuló időszak után), már csak két feladatot végez:

1. hiteligények felmérése, és hitelkérelmi anyag összeállítása - a neki egyeztetett tárgyalások során felméri az ügyfél igényeit, és a tanultak alapján összeállítja a hitelkérelmi anyagot, hogy 33 bank több száz hiteltermékéből a legjobb ajánlatot tudjuk kiválasztani az ügyfelének.
2. ügyek végigkísérése, ügyfelek segítése - a hitelkérelmi folyamat során végigkíséri az ügyeket, és segédkezik az ügyfél papírjainak a beszerzésében, valamint a bankkal való kapcsolattartásban és szerződéskötésben
Milyen tulajdonságok, képességek szükségesek a hiteltanácsadói munkához?
• üzletkötéshez szükséges tulajdonságok (jó kommunikáció, tárgyaláshoz, ügyfélszerzéshez szükséges képességek, nyitott alapszemélyiség)
• pontosság, szervezettség, jó időbeosztás, önmenedzselés, a nagyfokú pontosságot igénylő off-line és on-line adminisztrációhoz

Mennyit keres egy hiteltanácsadó?

• a betanulási időszakban tanulói jutalékot kap az általa behozott ügyfeleknek megszerzett hitelek összegéből. Ez az összeg tőled függ, hiszen nem fix hanem jutalék, de elmondható, hogy egy a munkáját jól végző tanuló, átlagosan 100-300 ezer forint között fog keresni. Természetesen itt sincs felső határ.
• betanulás után tanácsadói jutalékot kap, ami a tanulói jutalék minimum háromszorosa, tehát egy gyakorlott tanácsadó, átlagosan 180-600 ezer forint körül fog keresni. A profik ennek a két-háromszorosát is megkereshetik.

Milyen előrelépési lehetősége van egy hiteltanácsadónak?

Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínálunk.

Ez nem csak egy marketingduma, mert ezt a “csomagot” amit mi biztosítunk, egyszerűen nem találod meg más cégnél. Ha felveszünk, nem csak egy munkahelyhez jutsz, hanem olyan tudás birtokába kerülsz, aminek segítségével pár év alatt anyagilag függetlenné válhatsz, mert a leírt összegeket munka nélkül is megkeresheted, de erről bővebben a bemutatón…

Mit tegyél most?

Jelentkezz az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!AGMA Hiteliroda Kft.- Kratochwill Ágnes ügyvezető igazgató;

Koncz Pál bankbiztosítási megbízott vezető 

M: 70-296-4404 


Levélcím: 6701 Szeged, Pf.: 376;

E-mail: bankbiztositas@freemail.hu


Honlap:

http://www.cegjegyzek.info.hu/allas,

http://www.bankbiztositas.eu;

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 54
Heti: 388
Havi: 1 154
Össz.: 159 767

Látogatottság növelés
Oldal: ÁLLÁSOK ÁLLÁSAJÁNLATOK!
VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR! - © 2008 - 2021 - vattacukor-best.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »