VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR!

VATTACUKOR GÉP ÉS POPCORN GÉP NAGYKERESKEDELEM! Pavilon Sátor 2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5m Általában választható Színek: Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga. Sátrainkra 3év szavatosság.

FIGYELEM!

HÍRDETÉSÜNKBEN FELSOROLT ÁRAINK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

A Ptk. 2013. ÉVI V. TÖRVÉNY ALAPJÁN, AZ ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATNAK, ÉS NEM FŰZŐDIK HOZZÁJUK AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG!

A SZERVÍZKÖLTSÉG A RÁFORDÍTOTT MUNKA ALAPJÁN ELTÉRHET AZ IRÁNYADÓ ÁRAKTÓL!

Vállaljuk Ízzítógyertya cseréjét, vagy ha már Sérült - Beleszakadt - Beletörött az izzítógyertya, annak kifúrását - eltávolítását - gyertya helyének tisztítását - menetjavítását a hengerfejből, majd az új gyertyák beszerelését, a motorblokk szétszerelése, a hengerfej levétele nélkül autó márka függetlenül, még a szerelés megkezdése napján! 

http://izzitogyertya.hupont.hu

Árak, munkadíjak:
Szervizünk a szinte mindig fix munkadíjakkal dolgozik!

Amikor meg kell bontani a motornak egy részét ahhoz, hogy ki lehessen kalkulálni a javítási költséget azt szoktuk javasolni, hogy szánjunk rá szükség szerint fél, vagy egy órát arra, hogy a konkrét alkatrészig megbontsuk a motort, és amikor már tudjuk, hogy mit kell javítani, akkor tudjuk csak a javítási költséget megbeszélni!

Sajnos nem tudjuk megmondani "látatlanban" a hibát, és azt sem, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni! Az alkatrészeket a kiskereskedelmi forgalmi árakon adjuk, és nem számítunk fel "szerviz felárat"!

Az Izzítógyertya szerelést gépjármű javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Tervezhető minimális Alap Költsége Nettó 50.000Ft - 120.000.-Ft -ig

terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

Amennyiben 1db gyertya van már beletörve a hengerfejbe, annak az eltávolítása, és menetjavítása, új gyertya beszerelése ~ 49.000.-+ÁFA.

(A szereléskor, vagy már a szerelés megkezdése előtt beletörött gyertyák eltávolítása/kifúrása - gyertya helyének menetjavítása - új gyertya beszerelése +20.000.-/db+ÁFA). 

 

Nem csak beletörött izzítógyertyákkal foglalkozunk, hanem akkor is vállaljuk a gyertyacserét, amennyiben még meg sem próbálták kiszedni (ezt ellenőrízzük a szerelés megkezdése esetén), de ekkor is

felszámoljuk az

50.000.-Ft + ÁFA

alapárat! 

(Nem tervezhető előre ugyanis, hogy a 4-6db izzítógyertya cseréje 1órát, vagy 8órát vesz igénybe!)

A beletörésért nem Ön, vagy az Ön szerelője a hibás, hanem az autógyártók a “hibásak”, mert annyira vékony falú és hosszú acél izzítógyertyákat terveztek, hogy hosszabb idő után beleégnek az alumínium hengerbe, és többször síma fúrással, a motor bontása nélkül eltávolíthatatlanok!

FIGYELEM!

AZ ÍZZÍTÓGYERTYA KIFÚRÁSA CSAK EGY LEHETŐSÉG AZELŐTT, MIELŐTT MEG KELLENE BONTANI A SÉRÜLT, VAGY BELESZORULT GYERTYA MIATT A HENGERFEJET, DE CSAK 90%-BAN GARANTÁLT A SIKERE, TEHÁT 100 GYERTYÁBÓL 10 GYERTYÁT NEM SIKERÜL EZZEL A MÓDSZERREL SEM KIVENNI!

Abban az esetben ugyanis, ha az izzító gyertya bármely kis darabja a szereléskor mégis, óhatatlanul beleesik a motorba, a hengerfejet ekkor valóban le kell venni, de a szerelési díjba ekkor már beszámítjuk az addig kifejtett munkaóra értékét, és a gyertyaszerelésért külön díjat ekkor nem számítunk fel. 

(Ekkor csak a ráfordított óradíjat kérjük el, de amennyiben nálunk szerelteti az autóját, a gyertyahkifűrásra fordított óradíjat nem számoljuk fel, vagy később azt levonjuk a szerelési díjból!)

AMENNYIBEN NEM EREDMÉNYES A KÍFÚRÁS, EZT KÖVETŐEN MEG KELL BONTANI A MOTORT, MELY KÖLTSÉGÉRŐL ÁRAJÁNLATOT TUDUNK ADNI, DE ANNAK KÖLTSÉGE A GJMŰ TULAJDONOST TERHELI!Read more: http://izzitogyertya.hupont.hu/#ixzz4XH3nZRh6Beletört izzítógyertyák kifúrása (Áraink Nettó árak):

1 db: 50.000.-Ft + ÁFA
2 db: 80.000.-Ft + ÁFA
3 db: 100.000.-Ft + ÁFA
  4 db: 120.000.-Ft + ÁFA

Beletört izzítógyertya szerelés árai, leszerelt hengerfej esetén:
1 db: 20.000.- +ÁFA
2 db: 30.000.- +ÁFA
3 db: 40.000.- +ÁFA
4 db: 50.000.- +ÁFA


Munkafolyamat:
- Az izzítógyertyák helyének feltárása, a gyertyákhoz való hozzáférés-szerelés,
- A beletört, beleszakadt izzítógyertyát szakszerűen kiszedjük,kifúrjuk (M8x1, M9x1,M10x1),
- A menetet javítjuk. Ha sérült akkor újra perselyezzük. M8x1, M9x1,M10x1,
- Speciális vékony drótkefével, kitakarítjuk a gyertya fészkét
- Ha rendelkezésre áll az új izzítógyertya, azt speciális spray-vel befújjuk (1400 Celsius fokig hőálló) és beszereljük. A spray hosszú távon meggátolja, az ismételt korom lerakódást!
- A leszerelt alkatrészek visszaszerelése,
- Motorhibakódok számítógépes kiolvasása, tőrlése az autó elektronikai rendszeréből.

Az izzítógyertya menetes része csere esetén (amennyiben nem cserélték azt a szervizkönyv javaslata alapján), a motor blokkba általában általában beletörik, és benne marad, a gyertya nem jön ki egészben, hanem darabokban. 

A szerelőműhelyek álláspontja az, hogy ezt a beleszakadt menet részt meg sem próbálják "kioperálni", hanem a Hengerfej levételét javasolják, mely szerfelett költséges, (minimum 300.000.-Ft -1.000.000.-Ft is lehet a bekerülési költsége), és legalább 15 nap kiesést jelent a közlekedésből, az ügyfél számára.

Mi esélyt biztosítunk arra, hogy ne kelljen a hengerfejet levenni, mely munkafolyamat számunkra garantáltan 90%-ig eredményes, tehát a beszakadt részt, 100-ból csak 10 esetben nem sikerül eltávolítanunk a hengerfejből, a motor megbontása nélkül!

(A műveletet csak előre egyeztetett időpontban, és a Szegedi műhelyünkben tudjuk végezni.)

Egyeztessen Időpontot CALL Centerünkkel!

(Amennyiben mégis úgy dönt, hogy a hengerfejet szerelteti, a motorszerelést az átlagos költségnél olcsóbban ~10napra vállaljuk, mely várható köajánlatot!)

 

                                         goldenway_-_logo_1372594127.jpg

                                                 Golden Way                                                           M: +36 70 296 4404

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 83
Heti: 546
Havi: 2 225
Össz.: 127 470

Látogatottság növelés
Oldal: IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉS, BELETÖRÖTT IZZÍTÓGYERTYA KIFÚRÁS
VATTACUKORGÉP POPCORN GÉP! PAVILON SÁTOR GARÁZSSÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR! - © 2008 - 2020 - vattacukor-best.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »